Stichting Carillon Woerden - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 2 maart 2020

Plaats:
Woerden-Midden (Woerden)
Even voorstellen:
Om het carillon te kunnen laten spelen, is in 2013 de Stichting Carillon Woerden opgericht.

Carillons zijn een belangrijk cultuurgoed. Daarom wil de stichting het klokkenspel en de bespelingen graag onder de aandacht brengen van zoveel mogelijk inwoners en bezoekers van Woerden. Door middel van onze website (www.carillonwoerden.nl), een folder die bij diverse punten in de binnenstad ligt (o.a. bibliotheek), persberichten en sociale media.

Wij willen ook de jeugd bij het carillon en de bespelingen betrekken. Leerlingen van basisscholen in Woerden en omgeving maken kennis met het carillon en krijgen een rondleiding in de Petrustoren en nemen een kijkje op de trans. Dit programma wordt in samenwerking met KUVO aangeboden.

De stichting voert verder praktische taken uit voor de bespelingen en is het aanspreekpunt voor ideeën en aanvragen voor bijzondere en gesponsorde concerten.
Mijn ervaring:
De Stichting Carillon Woerden organiseert sinds 1 januari 2013 de bespelingen van het carillon in de Petrustoren in Woerden.
De stichting werft sponsors om haar doelstellingen te realiseren. Zonder inkomsten zijn er geen bespelingen mogelijk, wordt het een stuk saaier in de binnenstad en zal het kostbare instrument gaan vastroesten.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Woerdenvoorelkaar
  • Stichting Carillon Woerden heeft één bedankje ontvangen

  • Profielfoto van Reza

    Bedankje van: Reza

    Ontvangen op: 20-06-2021
    Ik werd heel goed door Gemke geholpen. Haar ben ik echt dankbaar!
Stichting Carillon Woerden
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Stichting Carillon Woerden