WeDo (Woerdens, eigentijds Democrratisch, onafhankelijk)

Adres
Blekerijlaan 14
Vestigingsplaats
Woerden
Telefoon
Toon telefoonnummer
E-mail
Toon e-mailadres
Website
https://www.wedopolitiek.nl
Omschrijving
WeDo is een fractie van 1 zetel in de Woerdense gemeenteraad. Raadslid is Wilma de Mooij, zij voert met WeDo het verkiezingsprogramma voor Woerden uit waarmee zij in 2018 de zetel behaalde.
De fractie splitste in 2020 af van de SP toen die afdeling, wegens te weinig actieve leden, niet meer voldeed aan eisen die de SP als voorwaarde stelt voor bestaansrecht van een SP-afdeling.

Met WeDo profileert Wilma de Mooij zich niet uitgesproken links noch rechts, zij wil bouwen aan een samenleving waar mensen er samen wat moois van maken. Drijfveer is versterking en verbetering van de democratie en constructieve participatie. De best leefbare wereld creëren burgers samen. Dat is voor WeDo een samenleving waarin verschillen worden overbrugt en samen wordt gewerkt aan een goed leefbare aarde, een positief heden dat ieder kansen biedt. Een geruststellend(er) toekomstperspectief.
Afbeelding over De leukste MaS in de Woerdense politiek! WeDo
Woerden-Midden

De leukste MaS in de Woerdense politiek! WeDo

WeDo (Woerdens, eigentijds Democrratisch, onafhankelijk)

Als MaS stagiair bij WeDo bepaal je zelf wat je wilt leren tijdens de stage en hoe je daar vorm aan geeft. Er wordt natuurlijk wel van ...

Logo van WeDo (Woerdens, eigentijds Democrratisch, onafhankelijk)