MaS bij Scouting Willem-Alexander Harmelen

MaS bij Scouting Willem-Alexander Harmelen

Plaats:
Harmelen: Harmelen-Zuid (dorp)
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Sporten, Creatief & muziek
MaS
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Tip anderen via:

Wat is Scouting?
Bij Scouting draait het om uitdaging en plezier! Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren. De vrijwilligers van Scouting Willem-Alexander zorgen er voor dat dit kan in een veilige en vertrouwde omgeving.

Wat ga je doen?
Je kunt maatschappelijk stage komen lopen bij Scouting Willem-Alexander vanaf 14-15 jaar. Je ondersteund onze leiding bij de Welpen speltak (7-11 jaar). Samen met de bestaande vrijwilligers ervaar je hoe het vrijwilligerswerk binnen scouting werkt en wat er allemaal bij komt kijken om een scouting groep te leiden en een ochtend vol uitdaging, outdoor, code, spel, team en samenwerking te programmeren. Ook hier en daar een klusje oppakken is mogelijk. Dit is afhankelijk van wat je zelf wil maar altijd in overleg en samen met onze vrijwilligers.

Waar en wanneer?
De activiteiten van het Welpen speltak zijn op de zaterdag ochtend tussen 09:00-12:00 bij ons gebouw (De Uithof 3, Harmelen). Het aantal uren MaS gaan in overleg. Bij voorkeur zet je de volle 30 uur bij ons in.

Waarom kies je voor ons?
Scouting Willem-Alexander Harmelen biedt je een ontzettend gave en leerzame stage waarbij je op een gezellige manier met jongeren van jouw leeftijd samenwerkt en kinderen de tijd van hun leven geeft. Doen dus!

  • De vraag van Ronald is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Woerdenvoorelkaar
Laat Ronald weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Geplaatst door:
Profielfoto van Ronald
100% profielsterkte
Bedankt voor het melden
  • De vraag van Ronald is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Woerdenvoorelkaar
MaS
Ja
Beschikbaarheid:
regelmatig
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Ronald namens Scouting Willem-Alexander Harmelen

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Vrijwilligers gezocht voor Scouting Harmelen Harmelen Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen), Sporten