Vrijwilligers in gemeente Woerden

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ilse

  Aanbod van Ilse

  Geplaatst door Ilse
  Mijn naam is Ilse, ik ben 22 jaar en ik hou van sporten, lekker eten en uitgaan met vrienden. Ik wil graag vrijwilligerswerk doen, omdat ik tijdelijk werkeloos ben maar wel wil blijven bijdragen aan d... Lees meer
 • Profielfoto van Tess

  Aanbod van Tess

  Geplaatst door Tess
  Ik wil voor mijn stage graag mensen helpen, of iets met dieren vind ik wel heel leuk. Zoals geitjes, koeien of paarden. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 255 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Roos

  Aanbod van Roos

  Geplaatst door Roos
  Ik wil graag een maatschappelijke stage doen. Ik houd van creatief bezig zijn en mensen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Corry

  Zonnebloem, afdeling Woerden

  Geplaatst door Corry namens Zonnebloem Woerden
  Hebt u lichamelijke beperkingen door ouderdom, ziekte of een handicap? Bent u hierdoor veelal aan huis gebonden? De Zonnebloem afdeling Woerden zet zich in voor mensen zoals u, voorkomt dat u in een i... Lees meer
 • Profielfoto van Jalda

  Aanbod van Jalda

  Geplaatst door Jalda
  Graag zou ik ook hulp willen als ik het nodig had. Ook vind ik het heel leuk om iets voor iemand te kunnen betekenen. Als ik een lach op iemands gezicht kan toveren is mijn dag goed. Als ik iemand kan... Lees meer
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Voor de ijsbaan Woerden en de triatlon heb ik vrijwilligerswerk gedaan. Nu zoek ik een maatschappelijke stageplek. Ik ben enthousiast, zorgzaam, leergierig en creatief. Werken met kinderen vind ik leu... Lees meer
 • Profielfoto van Yannick

  Aanbod van Yannick

  Geplaatst door Yannick
  Doordat ik op dit moment vanuit huis studeer, heb ik tijd over en zou ik graag iemand anders helpen de coronacrisis door te komen. Lees meer
 • Profielfoto van Jessica

  Aanbod van Jessica

  Geplaatst door Jessica
  I want to do something meaningful in my life. It will help me also to improve my language. I am available for 1 -2 days. Lees meer
 • Profielfoto van Annemieke

  Aanbod van Annemieke

  Geplaatst door Annemieke
  Ik ben vorig jaar gestopt met werken en wil nu graag vrijwilligerswerk doen. Ik rijd al 2 dagen voor Automaatje en ben betrokken bij het Thuishuis project maar wil nu ook iets doen om in beweging te b... Lees meer
 • Profielfoto van Rianne

  Aanbod van Rianne

  Geplaatst door Rianne
  Boodschappen doen oid voor iemand die zelf de deur niet uit kan. Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.