Vrijwilligers in gemeente Woerden

Sorteer op:
 • Profielfoto van Petra

  Aanbod van Petra

  Geplaatst door Petra
  Ik werk als Verpleegkundige in de thuiszorg. Ik wil naast mijn werk iets betekenen voor mens en dier. Heb zelf 2 katten, hou van de natuur en ben erg sportief. Mijn hobby's zijn sporten en lezen. Lees meer
 • Profielfoto van Elsie

  Aanbod van Elsie

  Geplaatst door Elsie
  Ik zit op het moment thuis, Ivm uitkering en mijn traject bij Fermwerk zoekend naar vrijwilligerswerk. ik heb al gewerkt in de moestuin van landgoed Bredius maar wil voor de wintermaanden ander werk e... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 255 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Brechtje

  Aanbod van Brechtje

  Geplaatst door Brechtje
  Andere mensen helpen vind ik erg belangrijk, zelf zou ik namelijk ook geholpen willen worden als dat nodig was. Ik wil misschien dierenarts worden dus het lijkt me leuk om iets met dieren te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Linde

  Aanbod van Linde

  Geplaatst door Linde
  Ik ben net begonnen aan de studie Social Work op de HU, hiervoor moet ik in het eerste jaar vrijwilligerswerk doen. Het lijkt mij super leuk om op veel verschillende gebieden iets te leren. Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Sinds kort ben ik gestopt met werk (was WMO consulent) en nu zou ik iets willen betekenen als vrijwilliger. Vooral deze Coronatijd zet me daartoe aan. (zelf heb ik al Corona gehad, dus gelukkig nu imm... Lees meer
 • Profielfoto van Sam

  Aanbod van Sam

  Geplaatst door Sam
  Ik ben de komende tijd op woensdag vrij en wil mij graag inzetten voor anderen. Lees meer
 • Profielfoto van Vanessa

  Aanbod van Vanessa

  Geplaatst door Vanessa
  Opvang na schooltijd voor een kind in de leeftijd 5-11, maximaal 1 middag per week ter ontlasting van de eigen thuissituatie. Mogelijk op donderdag (voorkeur) of vrijdag van 14.30-17.30. Zelf woonac... Lees meer
 • Profielfoto van Henny

  Aanbod van Henny

  Geplaatst door Henny
  Sinds 3 jaar werkeloos en sinds 1 jaar werkzaam bij Fermwerk met behoud van uitkering nu momenteel daar niet inzetbaar ivm fysieke problemen met knie Lees meer
 • Profielfoto van Inloophuis

  Inloophuis ‘Leven met kanker’

  Heeft u met kanker te maken, in welk stadium dan ook, bij uzelf of bij mensen in uw directe omgeving? Zet de diagnose kanker uw leven op zijn kop? In het Inloophuis ‘Leven met kanker’ bent u welkom vo... Lees meer
 • Profielfoto van Joop

  Aanbod van Joop

  Geplaatst door Joop
  Computerproblemen, digitaliseringsvragen over de PC, smartphone, software, etc. Heb ervaring met PC's in elkaar zetten, laptops, Linux, smartphones, server (Synology) en weet ik het niet valt er vo... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.