Vrijwilligers in gemeente Woerden

Sorteer op:
 • Profielfoto van Marlys

  Aanbod van Marlys

  Geplaatst door Marlys
  Ik ben agogisch werker gaf taalles in azc aan alle niveau s ook analfabeten ik ben geschoold en heb trainingen gedaan bij taal doet meer Lees meer
 • Profielfoto van Stefan

  Aanbod van Stefan

  Geplaatst door Stefan
  Voor de maatschappelijke stage wil ik een leuke uitdaging en andere mensen helpen. Ik zit in de vierde van het gymnasium op de Minkema. Voor mijn MaS moet ik minimaal 30 uur stage lopen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 255 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  heb bijna mijn hele leven al vrijwilligerswerk gedaan voor diverse organisaties en vind het fijn om iets voor een ander te kunnen doen om een lichtje te kunnen zijn in deze soms donkere wereld Lees meer
 • Profielfoto van Luuk

  Aanbod van Luuk

  Geplaatst door Luuk
  Kunnen we niet met ze allen afspreken dat we meer op een ander moeten letten? Ik begin vandaag! Lees meer
 • Profielfoto van Hamoon

  Aanbod van Hamoon

  Geplaatst door Hamoon
  Mensen helpen met juridisch advies. Lees meer
 • Profielfoto van Laura

  Aanbod van Laura

  Geplaatst door Laura
  Ik wil mijn steentje bijdragen en zou daarom graag boodschappen voor een ander willen doen. Lees meer
 • Profielfoto van Cees

  Aanbod van Cees

  Geplaatst door Cees
  Door het stoppen van de buurtkamer bbk heb ik wat tijd over voor een andere activiteit. Ik wil wel ingezet worden bij automaatje. Zo heb ik twee vliegen in 1 klap. Sociaal kontakt en hulp bieden aan e... Lees meer
 • Profielfoto van Laura

  Aanbod van Laura

  Geplaatst door Laura
  Op dit moment heb ik geen werk, maar begin 16 november met de opleiding tot pedagogisch medewerker. Tot die tijd wil ik graag mensen helpen waar ik kan. Ik wil nergens aan vast zitten voor langere tij... Lees meer
 • Profielfoto van Koutar

  Aanbod van koutar

  Geplaatst door Koutar
  graag zou ik wat voor een ander willen betekenen omdat ik graag iemand blij wil maken of helpen. Ook geeft mij dit heel veel voldoening. Lees meer
 • Profielfoto van Rita

  Aanbod van Rita

  Geplaatst door Rita
  Sinds drie jaar woon ik in Woerden en zou in deze stad graag een activiteit vinden die bij mij past. Ik ben lang manager geweest. Vind het prettig om samen met anderen iets te doen. Heb bestuurservari... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.