Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
HelpcentrumHoe gebruik je de website?Hulp aanbieden / Vrijwilligerswerk › Stuur iemand die je hebt geholpen een aanbeveling

Stuur iemand die je hebt geholpen een aanbeveling

Heb jij iemand geholpen en heb je daar echt een goed gevoel aan overgehouden? Dan is het leuk om voor de persoon die je geholpen hebt een aanbeveling te schrijven! Maar ook als de ervaring minder goed was, is dit goed om te delen met anderen.

Als de persoon die jij al eens geholpen hebt nog een keer hulp nodig heeft kunnen andere vrijwilligers zien of eerdere ervaringen met deze meneer of mevrouw goed waren. We bouwen op deze manier samen een betrouwbare community, waarbij we ons natuurlijk vooral richten op vele positieve verhalen. Daarnaast geeft het natuurlijk ook gewoon een positief gevoel als iemand je vertelt hoe leuk het was!

Een aanbeveling is eenvoudig te schrijven en hoeft ook zeker niet lang te zijn. Er wordt dus zeker niet van je verwacht dat je een heel verhaal typt, maar een kort positief stukje heeft al veel effect!

Hoe schrijf ik een aanbeveling? 

Log in op de website en ga rechtsboven naar jouw persoonlijke menu. Klik vervolgens op ‘Mijn bedankjes & aanbevelingen’.

Klik op ‘Geef aanbeveling’ en vul het formulier in. Klik na het invullen op ‘Verstuur aanbeveling’ om de aanbeveling te verzenden.

 

aanbeveling.png

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?