Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
HelpcentrumHoe gebruik je de website?Hulp aanbieden / Vrijwilligerswerk › Een hulpaanbod plaatsen of wijzigen

Een hulpaanbod plaatsen of wijzigen

Hulpaanbod plaatsen

Tijdens je registratie wordt gevraagd of je hulp wilt vragen, hulp aan wilt bieden of allebei. Als je kiest voor hulp aanbieden, krijg je een formulier te zien waarmee je een hulpaanbod kunt plaatsen. Wanneer je al een account hebt, kun je naar jouw persoonlijke menu gaan en klikken op Mijn (hulp)aanbod. Je kunt hier je aanbod plaatsen. 

Kies de categorieën die bij je passen. Houd je van dieren en ben je creatief? Kies dan bijvoorbeeld voor de categorieën (huis)dieren en Creatief & Muziek. Daarnaast beschrijf je waarom en wat je voor een ander zou willen doen, zodat de hulpvrager ook een beeld van jou krijgt.  

Onder het hulpaanbod zie je de mogelijkheid om je hulpaanbod te tonen op de site, of onzichtbaar te maken. Wil je dat mensen die hulp nodig hebben, jouw aanbod kunnen zien? Kies er dan voor om het hulpaanbod te tonen. Wil je dat je hulpaanbod niet zichtbaar is voor hulpvragers of je hebt inmiddels al een leuke vrijwilligersklus? Dan kun je je hulpaanbod ook weer onzichtbaar maken.

 

Een hulpaanbod wijzigen 

Wil je jouw hulpaanbod wijzigen of onzichtbaar maken? Zorg dan eerst dat je ingelogd bent door rechtsboven in het scherm op inloggen te klikken. Na het inloggen klik je op je naam en kies je voor ‘Mijn (hulp)aanbod’. Je komt dan meteen op de juiste pagina met jouw hulpaanbod.

Om je hulpaanbod te bewerken klik je op de knop '(hulp)aanbod wijzigen' onder je hulpaanbod. Je komt dan in een formulier met de categorieën en de tekst voor je hulpaanbod. Na het wijzigen klik je op opslaan.

hulpaanbod_wijzigen.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?