Hoe gebruik je de website?

Vind alle antwoorden op je vragen over de website & handige tips!
HelpcentrumHoe gebruik je de website?Profiel aanmaken en beheren › Mijn gegevens of profiel aanpassen

Mijn gegevens of profiel aanpassen

Wil je de gegevens van je account aanpassen of je profiel wijzigen? Dat kan! Je kunt inloggen via jouw persoonlijke menu rechtsboven op de homepage.  

Helpcentrum_-_profiel_aanmaken_en_beheren_-_mijn_gegevens_of_mijn_profiel_aanpassen.JPG

Instellingen aanpassen

Via 'Instellingen' kun je de instellingen van je account aanpassen. Je kunt hier je wachtwoord en e-mailadres wijzigen. Ook kan je je account koppelen met sociaal media. Onder 'E-mailinstellingen” kan je aangeven welke mails je hoe vaak wilt ontvangen. Wil je jouw account verwijderen? Dat kan onder aan deze pagina. 

Profiel aanpassen

Via 'Mijn profiel' kun je al je persoonlijke gegevens aanpassen, zoals je naam, postcode, telefoonnummer en je profielfoto. Ook kun je hier je verhaal over jezelf en je ervaringen toevoegen. Je kunt aangeven of je in bezit bent van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Vergeet niet je wijzigingen op te slaan onderaan de pagina wanneer je klaar bent!

Wil je zien hoe jouw profiel eruit ziet voor andere gebruikers? Klik dan op 'Bekijk mijn profiel' bovenaan de pagina.

Mails en postcode

De systeem mails die je ontvangt worden niet gebaseerd op de postcode die je hebt ingevuld bij jouw profiel, maar op de postcode die je hebt ingevuld bij jouw hulpaanbod. Dit geldt ook voor het hulpaanbod dat niet zichtbaar is op de site. Als je geen hulpaanbod geplaatst hebt, worden de systeem mails gestuurd op basis van de postcode in jouw profiel. Ga je verhuizen? Zorg er dan voor dat jouw postcode in je profiel altijd klopt.

Heeft dit artikel je vraag beantwoord?